Konferens

EKOTEKET ligger mitt i Halmstad centrum brevid floden Nissan, i Immanuelskyrkans vackra lokaler. Det är nära till järnvägsstation och lokalbussar.

Vill du göra en bokningsförfrågan?

0707-604231

disakarin@hotmail.com

Kyrksalen

300 sittplatser. Utrustad med projektor, duk 4m2, ljudanläggning. Fasta mikrofoner samt myggor finns att tillgå. Lokalen är flitigt nyttjad för konserter och föreläsningar.

Nissasalen

En sal på ca 25 m2. Här möblerar vi efter Era behov. T.ex finns möjlighet finns till ”biosittning” för 40 personer eller gruppsittning kring runda bord för 7 pers/bord. Lokalen används till såväl yoga och dans som för mindre föreläsningar, konferenser och sammanträden.

Cafélokalen

Lokalen har en maxgräns på 150 personer. Med vår cafémöblering sitter 80 personer bekvämt vid bord och har bra utsikt över den lilla scenen. Vid behov justerar vi möbleringen för att få plats med fler gäster för din konferens, eller efter dina behov gällande denna festlokal i Halmstad.

Caféet är tillgängligt för uthyrning framförallt utanför caféets ordinarie öppettider. Då är det en uppskattad lokal för konserter, föreläsningar och konferenser. Du kan även ordna din 50-årsfest eller idrottsföreningens jubileum här i denna festlokal. Det är en perfekt lokal för dig som letar efter en festlokal eller som ska hålla i en konferens i Halmstad med omnejd.

Ibland arrangerar vi evenemang även under dagtid, då skyltar vi tydligt och meddelar på hemsidan om förändrade öppettider. Sådana arrangemang är t.ex. Kultursoppan, i samarbete med Halmstads Teaterförening och Studieförbundet vuxenskolan. I Cafélokalen bedriver vi också vår galleriverksamhet, kontakta oss för mer information!

Picassorummet

Litet samtalsrum.

Har ni några frågor?

0707-60 42 31

Backhausgatan 3A

karin@strandgatan20.nu